GROOTKEUKEN

Van ontwerp tot realisatie

KITEC Grootkeuken

Het ontwerpen en realiseren van een professionele keuken vraagt om een doordachte aanpak. Uw grootkeuken moet voldoen aan allerlei regels en eisen. Daarnaast wil u de juiste apparatuur en een efficiënte werkomgeving.

Met ruim 40 jaar ervaring, kunnen we u voorzien van het juiste advies en helpen met uw uitdagingen. Samen komen we tot de keukenoplossing die bij uw onderneming past.

  • Horeca keukens

    Omdat elke onderneming uniek is, maken wij uw horeca keuken geheel naar wens en op maat.  Een keukenoplossing die op uw onderneming is afgestemd, voor nu en de toekomst!

  • Bedrijfskeukens

    Uw bedrijfskeuken of compleet bedrijfsrestaurant inrichten, hier komt veel bij kijken. Al ruim 35 jaar adviseren en realiseren wij bedrijfskeukens en – restaurants op maat.

  • Zorginstelling keukens

    Een zorginstelling keuken vraagt om een specifieke benadering. U wil een keuken waar efficiënt en veilig gewerkt kan worden. Daarnaast is maximale hygiëne erg belangrijk.

  • Fastfood keukens

    Uw fastfood restaurant of cafetaria keuken inrichten vereist een doordachte aanpak. Snelheid en efficiëntie staan hierin centraal. Van uw uitdaging maken wij graag ons project!

  • Onderwijsinstelling keukens

    Het inrichten en realiseren van onderwijsinstelling keukens is een vak apart. Of het nu gaat om een leskeuken, complete kantine of de keuken van de lerarenkamer, wij denken mee in de juiste oplossing.

  • Retail keukens

    In de retail wordt een hoop gebakken en bereidt, een compleet ingericht restaurant in een tuincentrum of een bereidingskeuken in een speciaalzaak. Een horeca keuken zorgt voor beleving binnen uw organisatie.

  • Scheepvaartkeukens

    Een scheepvaart keuken vereist een specifieke aanpak waar goed over nagedacht moet worden. Zware deining, afwijkende voltages, zeewaterbestendig, slingerlijsten, handrails en aanvullende regelgeving zijn slechts enkele aspecten waar rekening mee gehouden moet worden.  

1. Oriëntatie

In deze fase maken we kennis en zullen we de eerste stappen zetten naar een goed doordachte grootkeuken oplossing. Wij zullen uw werkprocessen, wensen en doelgroep in kaart brengen om de vierkante meters zo efficiënt mogelijke te benutten. Hierdoor zult u verzekerd zijn van een kwalitatieve keuken die optimaal functioneert en presteert.

2. Budget

Tijdens het proces houden we rekening met de mogelijkheden binnen uw budget. Zo realiseren we samen een kwalitatief hoogwaardige keuken afgestemd op uw budget en wensen.

3. Advies & offerte

In deze fase vatten we alle wensen en ideeën samen, in ons ontwerp komt uw nieuwe keuken tot leven. Zo weet u zeker dat uw keuken volledig naar uw wensen wordt gerealiseerd. Voorzien van een passende offerte zodat u direct inzicht heeft in de kosten. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

4. Installatie & oplevering

Uw nieuwe professionele keuken komt tot leven! Onze gecertificeerde monteurs werken met een strakke planning om uw keuken te plaatsen en alle apparatuur aan te sluiten. Na installatie en oplevering kunt u met een onderhoudscontract blijven rekenen op onze flexibiliteit en service. Met onze landelijke servicedienst is er altijd een monteur die technische hulp kan verlenen in de buurt.

2024 © Copyright - KITEC Grootkeuken | Koeltechniek | Service