Optimaal gekoeld

KOELTECHNIEK

KITEC Koeltechniek

KITEC is uw partner op het gebied van luchtbehandeling, airconditioning, koel- en vriesapparatuur en ijsblokjesmachines, maar ook wijnklimaatkasten en buffetten.

Een fijne temperatuur voor uw gasten en optimaal gekoelde voedingsmiddelen. Wij bieden u de zekerheid van kwaliteit en duurzaamheid.

Optimaal gekoeld en onderhoudsvriendelijk

Optimaal gekoeld en onderhoudsvriendelijk

Het leveringsprogramma van KITEC Koeltechniek biedt een breed scala onderhoudsvriendelijke apparaten, die getoetst zijn aan de strengste normen. Een compleet assortiment van hoogwaardige kwaliteit voor iedere toepassing en gemaakt voor een lange levensduur.

U kunt bij ons terecht voor o.a.

 • Airconditioning
 • Luchtbehandelingsinstallaties
 • Werkbanken
 • Koelvitrines
 • Koel- en vriescellen
 • ijsblokjes machines
 • Sorbetieres
 • Koelbuffetten en -eilanden
 • Koel- en vrieskasten
 • Flessenkoelers
 • Fust en bierkoelingen
 • Blastchillers
 • Wijnklimaatkasten
 1. 24/7 bereikbaar
 2. Gecertificeerde monteurs
 3. Betaalbaar
 4. Grote voorraad onderdelen
 5. Gerenommeerde merken

Koeling

Koeling kan niet ontbreken binnen uw organisatie, daarom heeft KITEC voor elke organisatie de oplossing op het gebied van koeltechniek. Horecabedrijf, productiebedrijf, onderwijsinstelling of zorginstelling? KITEC adviseert u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Van stekkerklaar tot maatwerk

Van stekkerklare apparatuur tot maatwerk wij hebben een breed assortiment veelal uit voorraad leverbaar. Denk hierbij aan koelcellen, vriescellen, wandkoelingen, koelvitrines, werkbanken, wijnklimaatkasten, displaykoelingen en ijsblokjesmachines.

KITEC kiest uitsluitend apparatuur van de beste merken. Merken die aan alle huidige eisen voldoen die vandaag de dag aan apparatuur worden gesteld, zoals CE-keur en HACCP. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw organisatie en zijn bekend met de wet- en regelgeving binnen uw branche.

Wanneer u opzoek bent naar een betrouwbare partner voor uw project, vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek bij ons aan.

Luchtbehandeling

Waar goed over nagedacht moet worden binnen uw organisatie is de kwaliteit van de lucht. KITEC levert de nieuwste generatie airco’s en luchtbehandelingsinstallaties. De weersgesteldheid en klimaat kunnen grote invloed hebben op het functioneren van uw werknemers. Ook uw gasten zullen een goed klimaat weten te waarderen.

Meer dan enkel frisse lucht

Een goed geconditioneerde ruimte weet de eetlust, werklust en natuurlijk de productiviteit te verhogen. Luchtbehandeling is meer dan enkel frisse lucht de ruimte in blazen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden binnen uw organisatie. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs.

Onderhoudsvriendelijk

KITEC Koeltechniek biedt een ruim assortiment aan onderhoudsvriendelijke apparaten. Naast het leveren en plaatsen van nieuw apparatuur, kunnen wij ook voorzien in uw onderhoudsbehoefte. Onze monteurs zijn VCA, NEN3140 en ISO9001 gecertificeerd en voorzien van een bedrijfswagen met een breed assortiment aan onderdelen.

Gecertificeerde monteurs

Daarnaast mogen enkel gecertificeerde monteurs handelingen verrichten aan apparatuur met koudemiddel. Wij helpen u graag met periodiek onderhoud waardoor u de levensduur van uw apparatuur kunt verlengen en storingen weet te voorkomen.

KITEC Servicepakket

Wanneer u kiest voor het KITEC Servicepakket heeft u geen omkijken naar uw keukenapparatuur! Wij komen automatisch eens of meerdere keren bij u langs om onderhoud uit te voeren aan uw keukenapparatuur.

Alle geconstateerde gebreken worden hersteld en eventuele slijtage onderdelen worden preventief vervangen. Hierdoor worden de meeste storingen voorkomen.

Wat vinden onze klanten?

Voor maatwerk en apparatuur ben je bij KITEC in goede handen. Zelden zijn projecten zo vlekkeloos verlopen als bij deze partij, always on point. Ga zo door mannen De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Tijdens een grootscheepse verbouwing van onze Brasserie en Keuken heeft. KITEC Grootkeuken heeft de oude keuken gedemonteerd en onze kachel gereviseerd. Bij de opbouw van de keuken heeft KITEC de bestaande kachel samen met nieuwe apparatuur, werkbanken en koelingen naar tevredenheid geplaatst.

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig en deskundig ervaren.

Wij hebben meerdere projecten met KITEC Grootkeuken gedaan, wat een  verademing is dat, vanaf het idee, het ontwerp, het definitieve concept, tot en met de uitvoering en het in werking stellen van de grootkeuken, weten ze waarover ze praten en het zien ook. Maken waar we wat afspreken, leveringen en montages lopen vlekkeloos, absoluut een aanrader.

De werkelijke gebruikers, onze medewerkers en onze cliënten, zijn uitermate te spreken over het eindresultaat. We zullen voor een volgend project zeker weer bij KITEC Grootkeuken aan kloppen.

2024 © Copyright - KITEC Grootkeuken | Koeltechniek | Service