Een Nieuw Tijdperk voor KITEC: Frisse Wind en Vernieuwing

Welkom bij KITEC Grootkeuken

Wij willen u graag op de hoogte brengen van een belangrijke verandering binnen ons bedrijf. Er waait een frisse wind door KITEC nu Luke zich bij het bedrijf van zijn vader heeft gevoegd. Jong en ambitieus heeft hij de commerciële tak van Lex overgenomen en zal uiteindelijk het gehele bedrijf leiden. Dit stelt Lex in staat om in de toekomst steeds een stukje meer afstand te nemen.

Vernieuwing Binnen KITEC: Een Frisse Wind

De toetreding van een nieuwe generatie binnen KITEC markeert een significante mijlpaal voor ons bedrijf. Met jeugdige energie en innovatieve ideeën wordt een nieuwe dynamiek en verfrissende benadering gebracht. De combinatie van moderne bedrijfsvoering en passie voor technologie en innovatie, zorgt ervoor dat KITEC naar nieuwe hoogten kan worden geleid.

Overdracht van de Commerciële Tak

De commerciële tak is onlangs overgedragen, wat zorgvuldig is gepland en uitgevoerd. Lex heeft jarenlang met toewijding en expertise KITEC’s commerciële strategieën geleid, en zijn voortdurende steun en begeleiding tijdens deze overgangsperiode is van onschatbare waarde. Deze transitie stelt hem in staat om geleidelijk meer afstand te nemen, terwijl de continuïteit en kwaliteit behouden blijven.

Toekomstgerichte Visie en Ambitie

Onze visie voor KITEC is ambitieus en inspirerend. We streven ernaar om de klantgerichtheid, waar KITEC om bekend staat, verder te versterken en tegelijkertijd nieuwe groeimogelijkheden te verkennen. De focus ligt op innovatie, klanttevredenheid en duurzame groei. Door de bestaande relaties met klanten te verdiepen en nieuwe markten aan te boren, zullen we onze positie in de markt verder versterken.

Continuïteit en Kwaliteit in Koeltechniek en Onderhoud

Ondanks deze veranderingen blijft onze kernmissie hetzelfde: het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten. Of het nu gaat om reparatie, koeltechniek, onderhoud of het nieuw leveren van horeca-apparatuur, KITEC staat garant voor topkwaliteit en uitstekende service. De overgang zal naadloos verlopen, en we verzekeren u dat de kwaliteit en service die u van ons gewend bent, onveranderd blijven. Onze frisse perspectieven zullen bijdragen aan de voortdurende verbetering van onze processen en aanbod.

Een Versterkte Marktpositie

We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe leiding zal bijdragen aan de verdere versterking en uitbreiding van onze positie in de markt. Een moderne aanpak en strategisch inzicht zullen KITEC helpen om voorop te blijven lopen in de industrie. Door te investeren in de nieuwste technologieën en trends, zal KITEC niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten voldoen, maar deze ook overtreffen. Onze expertise in reparatie, koeltechniek en onderhoud zal daarbij een sleutelrol spelen.

De Weg Vooruit: Innovatie en Klantgerichtheid

Met de nieuwe leiding ziet de toekomst van KITEC er veelbelovend uit. Dit leiderschap zal ons in staat stellen om flexibel en veerkrachtig te blijven in een steeds veranderende markt. Er zijn al plannen om nieuwe initiatieven te lanceren die gericht zijn op innovatie en klantgerichtheid. We kijken ernaar uit om deze spannende ontwikkelingen met u te delen en samen te werken aan een succesvolle toekomst.

Blijvende Waarden en Samenwerking

Bij KITEC blijven onze kernwaarden centraal staan: integriteit, klantgerichtheid, en kwaliteit. We zijn trots op de sterke relaties die we met onze klanten hebben opgebouwd en we zijn vastbesloten om deze te koesteren en te versterken. Uw tevredenheid blijft onze hoogste prioriteit, en we zullen blijven luisteren naar uw feedback en behoeften. Ons team staat klaar om u te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van reparatie, koeltechniek, onderhoud en het nieuw leveren van horeca-apparatuur.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over deze spannende verandering binnen KITEC. Mocht u vragen hebben of meer willen weten over onze toekomstplannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor uw voortdurende steun en vertrouwen in KITEC.

 

Culinaire groet,

Team KITEC

kitec logo web2

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *