Al meer dan 40 jaar

KITEC GROEP

Wij zijn al 40 jaar uw partner in grootkeuken, service en koeltechniek. Een complete keukeninrichting of onderhoud? Wij adviseren u graag.

Deskundig en flexibel

De drie belangrijkste pijlers van de KITEC Groep zijn deskundigheid, flexibiliteit en servicebereidheid. Deze basis maakt ons al 40 jaar een betrouwbare partner in grootkeuken, service en koeltechniek. Uw toekomstige keuken ontwerpen wij graag samen met u, wat uw wensen ook zijn.

Wij realiseren de oplossing die binnen uw bedrijf past. Naast ontwerp en realisatie zijn wij ook uw servicepartner. Wel of geen bestaande klant, wij staan voor u klaar!

Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij de horeca- en grootkeuken specialist. Onze gecertificeerde monteurs staan voor u klaar en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Door deze gedrevenheid gecombineerd met de passie voor het vak, maken wij van uw uitdaging ons project.

KITEC is leverancier van alle bekende merken. KITEC heeft naast het installatiebedrijf ook een eigen webshop in grootkeuken apparatuur. Door deze combinatie kunnen wij extra snel leveren tegen scherpe prijzen.

 • Deskundigheid

  Door jarenlange ervaring en goed opgeleide monteurs hebben wij uitstekende kennis en inzicht van ons vakgebied.

 • Servicebereidheid

  Wij staan klaar voor onze bestaande maar ook nieuwe klanten. Geen keuzemenu op de telefoon, maar direct contact. Voldoen aan de wensen van onze klanten staat voorop.

 • Flexibiliteit

  KITEC houdt van korte lijnen hierdoor kunnen wij snel schakelen en ons gemakkelijk aanpassen aan veranderingen. Loopt een project uit of moeten werkzaamheden eerder gebeuren, wij denken in oplossingen.

 • Eerlijk en open

  Enkel door eerlijk en open te zijn creëer je vertrouwen. Dit is de basis van een goede samenwerking. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

 • Resultaatgericht

  Beslissingen en acties die gemaakt worden zijn altijd gericht op het behalen van het beste resultaat voor de klant.

2024 © Copyright - KITEC Grootkeuken | Koeltechniek | Service