Al meer dan 40 jaar

KITEC GROEP

Al 40 jaar lang is KITEC Groep uw betrouwbare servicepartner, gespecialiseerd in grootkeuken service en koeltechniek. Of het nu gaat om een complete keukeninrichting of het onderhoud daarvan, wij staan klaar om u met raad en daad bij te staan. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat we altijd de beste oplossingen kunnen bieden, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Laat u inspireren door KITEC en ontdek hoe wij uw grootkeuken kunnen optimaliseren en onderhouden, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw culinaire creaties.

KITEC Groep- Deskundig en flexibel

Bij KITEC Groep staan deskundigheid, flexibiliteit en servicebereidheid centraal. Deze drie pijlers maken ons al 40 jaar tot een betrouwbare servicepartner grootkeuken, gespecialiseerd in grootkeuken service en koeltechniek. Samen met u ontwerpen we uw toekomstige keuken, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

Of het nu gaat om ontwerp, realisatie of onderhoud, wij bieden de oplossing die perfect binnen uw bedrijf past. Als servicepartner staan wij altijd voor u klaar, ongeacht of u een bestaande klant bent of niet. Laat u inspireren door KITEC en ontdek hoe wij uw grootkeuken naar een hoger niveau kunnen tillen.

Met ruim 40 jaar ervaring is KITEC Groep dé specialist in horeca- en grootkeukens. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor u klaar en zijn volledig op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen. Door onze gedrevenheid en passie voor het vak maken wij van uw uitdaging ons project. Als servicepartner grootkeuken leveren wij alle bekende merken in grootkeuken apparatuur. Deze combinatie stelt ons in staat om extra snel te leveren tegen scherpe prijzen. Laat u inspireren door KITEC en ontdek hoe wij uw grootkeuken kunnen transformeren met onze uitgebreide service en expertise.

 • Deskundigheid

  Door jarenlange ervaring en goed opgeleide monteurs hebben wij uitstekende kennis en inzicht van ons vakgebied.

 • Servicebereidheid

  Wij staan klaar voor onze bestaande maar ook nieuwe klanten. Geen keuzemenu op de telefoon, maar direct contact. Voldoen aan de wensen van onze klanten staat voorop.

 • Flexibiliteit

  KITEC houdt van korte lijnen hierdoor kunnen wij snel schakelen en ons gemakkelijk aanpassen aan veranderingen. Loopt een project uit of moeten werkzaamheden eerder gebeuren, wij denken in oplossingen.

 • Eerlijk en open

  Enkel door eerlijk en open te zijn creëer je vertrouwen. Dit is de basis van een goede samenwerking. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

 • Resultaatgericht

  Beslissingen en acties die gemaakt worden zijn altijd gericht op het behalen van het beste resultaat voor de klant.

2024 © Copyright - KITEC Grootkeuken | Koeltechniek | Service
× Hoe kunnen wij je helpen?