Keukens met een specifieke benadering

ZORGINSTELLING KEUKENS

KITEC Zorginstelling keukens

Een zorginstelling keuken vraagt om een specifieke benadering. U wilt een keuken waar efficiënt en veilig gewerkt kan worden, en waar maximale hygiëne gewaarborgd is. Bij KITEC begrijpen we de unieke eisen van zorginstellingen en bieden we complete oplossingen, van ontwerp tot installatie. Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het bieden van de beste zorg.

Laat KITEC uw partner zijn in het realiseren van een keuken die aan al uw behoeften voldoet.

Bedrijfskeukens

Veiligheid en efficiëntie staan voorop

Bij KITEC begrijpen we dat zorginstelling keukens een specifieke benadering vereisen. Efficiënt en veilig werken staat voorop, en maximale hygiëne is cruciaal. Of het nu gaat om een grootkeuken voor een ziekenhuis of een keuken voor een kleinschalige woonvorm, wij bieden graag ons advies en expertise.

Met meer dan 40 jaar ervaring realiseren wij doordachte maatwerk keukens voor de zorg. Van ontwerp tot installatie, wij nemen u alle zorgen uit handen. Laat u inspireren door KITEC en ontdek hoe wij uw keuken in de zorg kunnen transformeren tot een efficiënte, veilige en hygiënische werkruimte.

1. Oriëntatie

2. Budget

3. Advies & offerte

4. Installatie & oplevering

KITEC Grootkeuken
Technische hulp

Wij helpen u graag verder

Een vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u meer informatie over onze diensten of een vrijblijvend adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vinden onze klanten?

Voor maatwerk en apparatuur ben je bij KITEC in goede handen. Zelden zijn projecten zo vlekkeloos verlopen als bij deze partij, always on point. Ga zo door mannen De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Tijdens een grootscheepse verbouwing van onze Brasserie en Keuken heeft. KITEC Grootkeuken heeft de oude keuken gedemonteerd en onze kachel gereviseerd. Bij de opbouw van de keuken heeft KITEC de bestaande kachel samen met nieuwe apparatuur, werkbanken en koelingen naar tevredenheid geplaatst.

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig en deskundig ervaren.

Wij hebben meerdere projecten met KITEC Grootkeuken gedaan, wat een  verademing is dat, vanaf het idee, het ontwerp, het definitieve concept, tot en met de uitvoering en het in werking stellen van de grootkeuken, weten ze waarover ze praten en het zien ook. Maken waar we wat afspreken, leveringen en montages lopen vlekkeloos, absoluut een aanrader.

De werkelijke gebruikers, onze medewerkers en onze cliënten, zijn uitermate te spreken over het eindresultaat. We zullen voor een volgend project zeker weer bij KITEC Grootkeuken aan kloppen.

2024 © Copyright - KITEC Grootkeuken | Koeltechniek | Service
× Hoe kunnen wij je helpen?