Keukens met een specifieke benadering

ZORGINSTELLING KEUKENS

KITEC Zorginstelling keukens

Een zorginstelling keuken vraagt om een specifieke benadering. U wil een keuken waar efficiënt en veilig gewerkt kan worden. Daarnaast is maximale hygiëne erg belangrijk. Van ontwerp tot installatie, wij zijn er om u te ontzorgen.

Bedrijfskeukens

Veiligheid en efficiëntie staan voorop

Een zorginstelling keuken vraagt om een specifieke benadering. U wil een keuken waar efficiënt en veilig gewerkt kan worden. Daarnaast is maximale hygiëne erg belangrijk. Van ziekenhuis tot kleinschalige woonvormen wij adviseren u graag.

Al ruim 40 jaar realiseren wij doordachte maatwerk keukens voor zorginstellingen. Van ontwerp tot installatie, wij zijn er om u te ontzorgen.

1. Oriëntatie

2. Budget

3. Advies & offerte

4. Installatie & oplevering

Technische hulp

Wij helpen u graag verder

Een vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u meer informatie over onze diensten of een vrijblijvend adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vinden onze klanten?

Voor maatwerk en apparatuur ben je bij KITEC in goede handen. Zelden zijn projecten zo vlekkeloos verlopen als bij deze partij, always on point. Ga zo door mannen De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Tijdens een grootscheepse verbouwing van onze Brasserie en Keuken heeft. KITEC Grootkeuken heeft de oude keuken gedemonteerd en onze kachel gereviseerd. Bij de opbouw van de keuken heeft KITEC de bestaande kachel samen met nieuwe apparatuur, werkbanken en koelingen naar tevredenheid geplaatst.

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig en deskundig ervaren.

Wij hebben meerdere projecten met KITEC Grootkeuken gedaan, wat een  verademing is dat, vanaf het idee, het ontwerp, het definitieve concept, tot en met de uitvoering en het in werking stellen van de grootkeuken, weten ze waarover ze praten en het zien ook. Maken waar we wat afspreken, leveringen en montages lopen vlekkeloos, absoluut een aanrader.

De werkelijke gebruikers, onze medewerkers en onze cliënten, zijn uitermate te spreken over het eindresultaat. We zullen voor een volgend project zeker weer bij KITEC Grootkeuken aan kloppen.

2024 © Copyright - KITEC Grootkeuken | Koeltechniek | Service