Kwalitatief hoogstaande apparatuur

RETAIL KEUKENS

KITEC Retail keukens

In de retail wordt een hoop gebakken en bereidt, een compleet ingericht restaurant in een tuincentrum of een bereidingskeuken in een speciaalzaak. Een horeca keuken zorgt voor beleving binnen uw organisatie.

Bedrijfskeukens

De beleving binnen uw organisatie

In de retail wordt een hoop gebakken en bereidt, een compleet ingericht restaurant in een tuincentrum of een bereidingskeuken in een speciaalzaak. Een horeca keuken zorgt voor beleving binnen uw organisatie. Van warme bereidingen in uw bakkerij tot koelen in uw slagerij wij hebben een ruim assortiment kwalitatief hoogstaande apparatuur. Wij adviseren en helpen u graag met de juiste oplossing voor uw organisatie.

1. Oriëntatie

2. Budget

3. Advies & offerte

4. Installatie & oplevering

Technische hulp

Wij helpen u graag verder

Een vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u meer informatie over onze diensten of een vrijblijvend adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vinden onze klanten?

Voor maatwerk en apparatuur ben je bij KITEC in goede handen. Zelden zijn projecten zo vlekkeloos verlopen als bij deze partij, always on point. Ga zo door mannen 👍🏼 De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Tijdens een grootscheepse verbouwing van onze Brasserie en Keuken heeft. KITEC Grootkeuken heeft de oude keuken gedemonteerd en onze kachel gereviseerd. Bij de opbouw van de keuken heeft KITEC de bestaande kachel samen met nieuwe apparatuur, werkbanken en koelingen naar tevredenheid geplaatst.

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig en deskundig ervaren.

Wij hebben meerdere projecten met KITEC Grootkeuken gedaan, wat een  verademing is dat, vanaf het idee, het ontwerp, het definitieve concept, tot en met de uitvoering en het in werking stellen van de grootkeuken, weten ze waarover ze praten en het zien ook. Maken waar we wat afspreken, leveringen en montages lopen vlekkeloos, absoluut een aanrader.

De werkelijke gebruikers, onze medewerkers en onze cliënten, zijn uitermate te spreken over het eindresultaat. We zullen voor een volgend project zeker weer bij KITEC Grootkeuken aan kloppen.

2024 © Copyright - KITEC Grootkeuken | Koeltechniek | Service