Kwalitatief hoogstaande apparatuur

RETAIL KEUKENS

KITEC Retail keukens

In de retailsector is een goed ingerichte keuken van groot belang, of het nu gaat om een compleet restaurant in een tuincentrum of een bereidingskeuken in een speciaalzaak. Bij KITEC begrijpen we dat een horeca keuken zorgt voor beleving en efficiëntie binnen uw organisatie.

Onze expertise in retail technische ondersteuning en keukeninrichting retail stelt ons in staat om de perfecte grootkeuken retail oplossingen te bieden. Laat u inspireren door KITEC en ontdek hoe wij uw retail keuken kunnen transformeren tot een plek waar zowel functionaliteit als klantbeleving centraal staan.

Bedrijfskeukens

De beleving binnen uw organisatie

Een goed ingerichte retail keuken draagt enorm bij aan de beleving binnen uw organisatie. Of het nu gaat om een compleet restaurant in een tuincentrum of een bereidingskeuken in een speciaalzaak, de juiste keukeninrichting retail maakt het verschil. Bij KITEC bieden we niet alleen hoogwaardige apparatuur voor warme bereidingen in uw bakkerij of koelingen in uw slagerij, maar ook uitgebreide retail technische ondersteuning. Onze expertise in grootkeuken retail zorgt ervoor dat u altijd beschikt over de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften. Laat u inspireren door KITEC en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een efficiënte en indrukwekkende keukenomgeving.

1. Oriëntatie

2. Budget

3. Advies & offerte

4. Installatie & oplevering

KITEC Grootkeuken
Technische hulp

Wij helpen u graag verder

Een vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u meer informatie over onze diensten of een vrijblijvend adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vinden onze klanten?

Voor maatwerk en apparatuur ben je bij KITEC in goede handen. Zelden zijn projecten zo vlekkeloos verlopen als bij deze partij, always on point. Ga zo door mannen 👍🏼 De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Tijdens een grootscheepse verbouwing van onze Brasserie en Keuken heeft. KITEC Grootkeuken heeft de oude keuken gedemonteerd en onze kachel gereviseerd. Bij de opbouw van de keuken heeft KITEC de bestaande kachel samen met nieuwe apparatuur, werkbanken en koelingen naar tevredenheid geplaatst.

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig en deskundig ervaren.

Wij hebben meerdere projecten met KITEC Grootkeuken gedaan, wat een  verademing is dat, vanaf het idee, het ontwerp, het definitieve concept, tot en met de uitvoering en het in werking stellen van de grootkeuken, weten ze waarover ze praten en het zien ook. Maken waar we wat afspreken, leveringen en montages lopen vlekkeloos, absoluut een aanrader.

De werkelijke gebruikers, onze medewerkers en onze cliënten, zijn uitermate te spreken over het eindresultaat. We zullen voor een volgend project zeker weer bij KITEC Grootkeuken aan kloppen.

2024 © Copyright - KITEC Grootkeuken | Koeltechniek | Service
× Hoe kunnen wij je helpen?