Een specifieke aanpak

SCHEEPVAART KEUKENS

KITEC Scheepvaart keukens

Een scheepvaart keuken vereist een specifieke aanpak waar goed over nagedacht moet worden. Zware deining, afwijkende voltages, zeewaterbestendigheid, slingerlijsten, handrails en aanvullende regelgeving zijn slechts enkele aspecten waar rekening mee gehouden moet worden.

Bedrijfskeukens

Een keuken waar rekening mee gehouden moet worden

Een scheepvaart keuken vereist een specifieke aanpak waar goed over nagedacht moet worden. Zware deining, afwijkende voltages, zeewaterbestendigheid, slingerlijsten, handrails en aanvullende regelgeving zijn slechts enkele aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Ook bij windkracht 8 moeten de pannen op het vuur blijven staan. Wij adviseren en realiseren al ruim 40 jaar zeewaardige keuken. Ook van uw uitdaging maken wij graag ons project.

1. Oriëntatie

2. Budget

3. Advies & offerte

4. Installatie & oplevering

Technische hulp

Wij helpen u graag verder

Een vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u meer informatie over onze diensten of een vrijblijvend adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vinden onze klanten?

Voor maatwerk en apparatuur ben je bij KITEC in goede handen. Zelden zijn projecten zo vlekkeloos verlopen als bij deze partij, always on point. Ga zo door mannen De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Tijdens een grootscheepse verbouwing van onze Brasserie en Keuken heeft. KITEC Grootkeuken heeft de oude keuken gedemonteerd en onze kachel gereviseerd. Bij de opbouw van de keuken heeft KITEC de bestaande kachel samen met nieuwe apparatuur, werkbanken en koelingen naar tevredenheid geplaatst.

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig en deskundig ervaren.

Wij hebben meerdere projecten met KITEC Grootkeuken gedaan, wat een  verademing is dat, vanaf het idee, het ontwerp, het definitieve concept, tot en met de uitvoering en het in werking stellen van de grootkeuken, weten ze waarover ze praten en het zien ook. Maken waar we wat afspreken, leveringen en montages lopen vlekkeloos, absoluut een aanrader.

De werkelijke gebruikers, onze medewerkers en onze cliënten, zijn uitermate te spreken over het eindresultaat. We zullen voor een volgend project zeker weer bij KITEC Grootkeuken aan kloppen.

2024 © Copyright - KITEC Grootkeuken | Koeltechniek | Service