Een vak apart

SCHOOL- EN LESKEUKENS

KITEC School- en leskeukens

Het inrichten en realiseren van onderwijsinstelling keukens is een vak apart. Of het nu gaat om een leskeuken, complete kantine of de keuken van de lerarenkamer, wij denken mee in de juiste oplossing.

School- en Leskeukens

Een vak apart

Het creëren en inrichten van keukens voor onderwijsinstellingen vereist speciale expertise. Of het nu gaat om een leskeuken, een kantine of de keuken van de lerarenkamer, wij bieden passende oplossingen. Van uitgiftebuffetten voor kantines tot complete schoolrestaurants, wij zijn uw partner. Met meer dan 40 jaar ervaring ontwerpen en realiseren wij op maat gemaakte keukens die voldoen aan de unieke behoeften van onderwijsinstellingen.

1. Oriëntatie

2. Budget

3. Advies & offerte

4. Installatie & oplevering

school- en leskeukens

Wij helpen u graag verder

Een vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u meer informatie over onze diensten of een vrijblijvend adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vinden onze klanten?

Voor maatwerk en apparatuur ben je bij KITEC in goede handen. Zelden zijn projecten zo vlekkeloos verlopen als bij deze partij, always on point. Ga zo door mannen De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Tijdens een grootscheepse verbouwing van onze Brasserie en Keuken heeft. KITEC Grootkeuken heeft de oude keuken gedemonteerd en onze kachel gereviseerd. Bij de opbouw van de keuken heeft KITEC de bestaande kachel samen met nieuwe apparatuur, werkbanken en koelingen naar tevredenheid geplaatst.

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig en deskundig ervaren.

Wij hebben meerdere projecten met KITEC Grootkeuken gedaan, wat een  verademing is dat, vanaf het idee, het ontwerp, het definitieve concept, tot en met de uitvoering en het in werking stellen van de grootkeuken, weten ze waarover ze praten en het zien ook. Maken waar we wat afspreken, leveringen en montages lopen vlekkeloos, absoluut een aanrader.

De werkelijke gebruikers, onze medewerkers en onze cliënten, zijn uitermate te spreken over het eindresultaat. We zullen voor een volgend project zeker weer bij KITEC Grootkeuken aan kloppen.

2024 © Copyright - KITEC Grootkeuken | Koeltechniek | Service