Een keuken op uw onderneming afgestemd

HORECA KEUKENS

KITEC Horeca keukens

De keuken is het kloppende hart van uw onderneming, waar efficiëntie en functionaliteit essentieel zijn. Bij het inrichten van uw horeca keuken komt er veel op u af: van het kiezen van de juiste apparatuur tot het naleven van wet- en regelgeving.

KITEC staat al meer dan 40 jaar klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het realiseren van perfecte horeca keukens op maat. Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en daarom maken wij uw keuken horeca geheel naar wens. Samen creëren we een keukenoplossing die is afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf, zowel voor nu als in de toekomst.

Laat u inspireren door onze expertise en ontdek hoe KITEC uw horecakeuken kan transformeren tot een efficiënte en stijlvolle werkruimte.

keukenontwerp

Een keukenoplossing die op uw onderneming is afgestemd

De keuken is één van de belangrijkste plekken van uw onderneming. Hier moet goed over nagedacht zijn. Er komt veel op u af bij de inrichting van uw horeca keuken. Een efficiënte indeling, juiste apparatuur keuze en wet- en regelgeving. Wij adviseren u graag. Al meer dan 40 jaar realiseren wij keukenoplossingen voor de horeca. Omdat elke onderneming uniek is, maken wij uw horeca keuken geheel naar wens en op maat.  Een keukenoplossing die op uw onderneming is afgestemd, voor nu en de toekomst! Wij realiseren deze graag samen met u.

1. Oriëntatie

2. Budget

3. Advies & offerte

4. Installatie & oplevering

KITEC Grootkeuken

Wij helpen u graag verder

Een vrijblijvend adviesgesprek?

Wilt u meer informatie over onze diensten of een vrijblijvend adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat vinden onze klanten?

Voor maatwerk en apparatuur ben je bij KITEC in goede handen. Zelden zijn projecten zo vlekkeloos verlopen als bij deze partij, always on point. Ga zo door mannen De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Tijdens een grootscheepse verbouwing van onze Brasserie en Keuken heeft. KITEC Grootkeuken heeft de oude keuken gedemonteerd en onze kachel gereviseerd. Bij de opbouw van de keuken heeft KITEC de bestaande kachel samen met nieuwe apparatuur, werkbanken en koelingen naar tevredenheid geplaatst.

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig en deskundig ervaren.

Wij hebben meerdere projecten met KITEC Grootkeuken gedaan, wat een  verademing is dat, vanaf het idee, het ontwerp, het definitieve concept, tot en met de uitvoering en het in werking stellen van de grootkeuken, weten ze waarover ze praten en het zien ook. Maken waar we wat afspreken, leveringen en montages lopen vlekkeloos, absoluut een aanrader.

De werkelijke gebruikers, onze medewerkers en onze cliënten, zijn uitermate te spreken over het eindresultaat. We zullen voor een volgend project zeker weer bij KITEC Grootkeuken aan kloppen.

2024 © Copyright - KITEC Grootkeuken | Koeltechniek | Service
× Hoe kunnen wij je helpen?